Наше військо було відкинуто вилазкою повстанців з Турку до кордонів Сали, на територію союзника.
Вимагаю переходу,Verael.
Quousque tandem abutere patientia nostra?
Натомість ви, союзник Ордена, чим ви відплачуєте мені?
Безневинно знищуєте орденський флот, військо, плюєте на ряд наших дипломатичних домовленостей, дозволяєте собі нагло звинувачувати Орден в агресії і відпускати в сторону Ордену "грязные намеки" ----> "............(а зная правителя Ордена мы все уверены что она будет)"
Все уверенны?? Швеція уже диктує свої умови іншим державам?? Як Швеція може знати, в чому упевненні інші, а в чому- ні?? ПРОВОКАЦІЯ!!!
Невже, в разі виникнення сумніву в Швеції, не можна було попросити додаткових якихось доказів з нашого боку? Ясно, що ви ні в гріш не ставите чесне слово магістра, ну а про вас мені вже й зовсім не хочеться говорити....
Вимагаю припинити свою брудну політику, закликаю всіх європейських правителів уважніше придивитися до шведського монарха. Якщо попередня ситуація ще нікого нічому не навчила, то ,я думаю, зараз стане всім все ясно. Стережіться Швеції: як союзник вона геть не надійна, благородності ж в неї ще менше, ніж в найостаннішого із ворогів.
Всі держави, які підтримають в цьому Тевтонський Орден, отримають вічну з ним дружбу і можуть розраховувати на будь-яку, я підкреслюю - будь-яку підтримку з його боку.