Отправлено 27 декабря 2006 - 16:40
Не спи, моя рідна земля (Мандри) Я тобі скажу,де квітне дивний сад,де срібляста нічтремтить у темних водах.У далекий крайлежить нелегкий шлях,доки хижа ніч кружля по колу.Не спи, моя рідна земля!Прокинься, моя Україно!Відкрий свої очі у світлі далеких зірок!Це дивляться з темних небесзагиблі поети й герої -всі ті, що поклали життя за майбутнє твоє.Тільки два шляхи…Один веде у пекло.Інший шлях ведетебе туди, де світ.Щоб знайти цей шлях,послухай своє серце -твоє серце знає,як його знайти!Не спи, моя рідна земля!прокинься, моя Україно!Відкрий свої очі у світлі далеких зірок.Це дивляться з темних небесзагиблі поети й герої -всі ті, хто так вірив у світле майбутнє твоє.Я тобі повімпро мрію золоту,що палким вогнемгорить в моєму серці.Про щасливий край,про радісних людей,де життя кидає виклик смерти.Не спи, моя рідна земля!прокинься, моя Україно!Відкрий свої очі у світлі далеких зірок.Це дивляться з темних небесзагиблі поети й герої -всі ті, хто так вірив у світле майбутнє твоє.Не спи, моя рідна земля…
Pięknych dziewcząt jest niemało,
Lecz najwięcej w Ukrainie,
Tam me serce pozostało,
Przy kochanej mej dziewczynie.
Wina, wina, wina dajcie,
a jak umre pochowajcie,
na zielonej Ukrainie,
przy kochanej tej dziewczynie...