Paradox
©
Fisana

Перейти к содержимому

Фотография

XIII Century - жизнь после релиза

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 105

#31 MARIAN

MARIAN

Козак

• Сердюк
  • 801 сообщений
  • Награды:
Слава: 29

Отправлено 12 ноября 2007 - 02:29

Изображение'Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://totalwar.fun/board/style_images/to_u.gif');}" /> ARCHER

Картотека" способностей и возможностей юнита ИМХО лишняя. Можно было бы обойтись ВПОЛНЕ полосочками на иконках юнита.

Інфо-панель можна суттєво скоротити, або взагалі прибратиз монітора, подивись в опціях, налаштуваннях ;)

Звук - мне не понравился. Извините, что я постоянно сравниваю с МТВ2, но право . в МТВ2 есть ощущение звуков боя, дополняемым музыкой. Здесь в "13 веке" музыка невыразительная, звуки тоже.

Щодо звуків бою погоджусь, але сказати що музика у грі не виразна, у мене не те що язик неповернеться, але й таке на думку не спаде, я охоче слухаю мелодії "13 століття" окремо від гри, чого не було ще з часів "Лицарів честі". Музика у грі на високому рівні :)
Ну це як всі зрозуміли моя власна лумка ;)
  • 0

#32 Trinn

Trinn

Молодик

• Сирома
  • 46 сообщений
Слава: 0

Отправлено 13 ноября 2007 - 15:44

Купив...1. Треба відкрутити руки тому хто написав мінімальні вимоги для гри на обкладинці не співпадаючими у "рід-мі" файлі. (Правда, я у цю пятницю роблю тотальний апгрейд компютера, точніш ближче купляю новий).2. Але не зважаючи на 1. я трохи ( дві великі кастом битви 3х3, з залученням АІ як союзника і супротивника та почав кампанію за русичів) пограв: - Двіжок доволі швидкий, незважаючи що моя конфігурація трохи не дотягує до мінімальних (по ОЗУ, моя конфігурація - Семпрон 2600, 512 Мб ОЗУ, 128 Мб Ati Radeon 9550 ) навіть не на мінімальних настроюваннях битви проходили плавно. Правда загрузка тривала довго (10-15 хв.). Гарна природа та релєф місцевості... Добре зроблені моделі юнітів.АІ - не самий розумний, але розумніший за тактичний АІ ТВ.Грі явно не хватає стратегічного режиму або повноцінної кампанії, бо на цей час вона схожа на демо-версію, хоч і з цікавими битвами. (я думаю кампанія зявиться в адд-оні, а інше слід чекати мабуть тільки в сіквелі). Це і щодо музики, можливо вона залежить від того за кого ти граєш (я грав увесь час за Галицько-Волинське князівство), але я поки чув тільки 3 мелодії
  • 0

#33 MARIAN

MARIAN

Козак

• Сердюк
  • 801 сообщений
  • Награды:

Отправлено 13 ноября 2007 - 15:51

Изображение'Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://totalwar.fun/board/style_images/to_u.gif');}" /> Trinn
У мене процесор 1.8Ггц, ОЗУ 1 Гіг, відео GF FX 5200 128 МБ, саме це є мін. вимоги.
Щодо музики саме так, музика грає в залежності від культур. Є європейська музика, музика Русі, монголів. У патчу буде зроблена ще краща оптимізація гри, так що буде бігати швидше, а до оперативки гра прожердива, та й 512 нажаль це вже замало.
  • 0

#34 pavlik

pavlik

Козак

• Сердюк
  • 253 сообщений
  • Награды:
Слава: 55

Отправлено 13 ноября 2007 - 15:52

Изображение'Click here to open new window';}" onmouseover="if(this.resized) this.style.cursor='hand';" onclick="if(this.resized) {window.open('http://totalwar.fun/board/style_images/to_u.gif');}" /> Trinn

я думаю кампанія зявиться в адд-оні,

Нет. Кампания будет именно в сиквеле.

АІ - не самий розумний, але розумніший за тактичний АІ ТВ.

Нет предела совершенству.

Але не зважаючи на 1. я трохи ( дві великі кастом битви 3х3, з залученням АІ як союзника і супротивника та почав кампанію за русичів) пограв:

Камрад :) Этого мало. Самые злые баталии ближе к концу кампаний. :)

бо на цей час вона схожа на демо-версію

Не согласен. Сейчас игра напоминает и ТВ и Вархаммер Дарк Омен одновременно. Уж это демкой не назовешь.

Сообщение отредактировал pavlik: 13 ноября 2007 - 15:55

• 0

#35 Trinn

Trinn

Молодик

• Сирома
  • 46 сообщений

Отправлено 13 ноября 2007 - 16:11

Не согласен. Сейчас игра напоминает и ТВ и Вархаммер Дарк Омен одновременно. Уж это демкой не назовешь.

Розумієш, в Вархамері: ДО ( да і в Скажених пацюках :) ) є кампанія (який ти отряд візьмеш в наступну битву, а який ні, де ти на це візмеш кошти...), як і в ТВ... Тут тільки історичні баталії, хоч і добре зроблені. То біш це якби компютерна реконструкція деяких битв. Мало мап для кастом битв (я розумію що є гарний редактор, але ж не всі хто купить гру буде в ній коперсатися.)

Камрад  Этого мало. Самые злые баталии ближе к концу кампаний.

Так я це знаю, але і так моя дівчина ревнувала до цієї гри... :)

Нет. Кампания будет именно в сиквеле

Сумно...

У мене процесор 1.8Ггц, ОЗУ 1 Гіг, відео GF FX 5200 128 МБ, саме це є мін. вимоги.

Ну щось схоже на мій... (у семпрона ж хоч 2500, але ж реальна частота 1750), а памяті то да, 512 то мало.Не думайте що гра мені не сподобалась, якраз навпаки, вона дуже цікава. Але залишає після себе почуття незавершеності

Сообщение отредактировал Trinn: 13 ноября 2007 - 16:13

• 0

#36 Maxim Suvorov

Maxim Suvorov

Значний Радец

• Генеральна Cтаршина
  • 9 895 сообщений
  • Прозвище:Архистратиг
  • Создатель:Ogniem i Mieczem:TW; XIII век:Русич; M&B:ОиМ; Cossacks3; WatchDogs: Legion
Слава: 959

Отправлено 13 ноября 2007 - 16:15

Двиг писався так, що гру можна запустити практично на калькуляторі ))
Мінімально вдавалося запустити (і грати!) цяцьку на... МХ400 B)
  • 0
Жизнь любит всех, но некоторых в стиле садо-мазо.

За великим рахунком це психопатологія. Жити в Україні і не любити Україну. Зробити з мови політику, за мовною ознакою дискримінувати націю.
© Ліна Костенко, "Записки українського самашедшого"

- Та фашист и бандеровец!
- Да, я знаю, у нас вся синагога такая.

#37 MARIAN

MARIAN

Козак

• Сердюк
  • 801 сообщений
  • Награды:

Отправлено 16 ноября 2007 - 23:30

Розумієш, в Вархамері: ДО ( да і в Скажених пацюках  ) є кампанія (який ти отряд візьмеш в наступну битву, а який ні, де ти на це візмеш кошти...), як і в ТВ...

Це тому що ці варгейми у фентазі світі, погодся було б дивно якби віська Данила Галицького прийшли на Чудське озеро.

Тут тільки історичні баталії, хоч і добре зроблені. То біш це якби компютерна реконструкція деяких битв.

Саме так :)

Мало мап для кастом битв (я розумію що є гарний редактор, але ж не всі хто купить гру буде в ній коперсатися.)

Оце ти вірно зауважив.

Так я це знаю, але і так моя дівчина ревнувала до цієї гри...

Таа, дівчата вони такі, одразу в багнети це діло зустрічають ;)

Не думайте що гра мені не сподобалась, якраз навпаки, вона дуже цікава. Але залишає після себе почуття незавершеності

Як на мене не вистачає інтернет-шеллу, аби зарубатися з друзями в онлайні :)

Сообщение отредактировал Maxim Suvorov: 17 ноября 2007 - 02:47

• 0

#38 Андрей(Maggot™)

Андрей(Maggot™)

Джура

• CиЧевик
  • 53 сообщений

Отправлено 17 ноября 2007 - 23:05

Дык, скоро свой серв у 13 века намечается:)Тогда и порубимся по интернету.

Сообщение отредактировал Андрей(Maggot™): 17 ноября 2007 - 23:05

• 0

#39 Trinn

Trinn

Молодик

• Сирома
  • 46 сообщений

Отправлено 19 ноября 2007 - 11:04

Це тому що ці варгейми у фентазі світі, погодся було б дивно якби віська Данила Галицького прийшли на Чудське озеро.

Це б була б альтернативна історія.Альтернативна історія в грі вже є (кожну битву можна не тільки виграти та програти). А якщо тільки утверджувати реалізм то у "13 Віці" Руську повноцінну кампанію зовсім не зробиш... (Через татаро - монгол, точніш через те що вони тоді були практично непереможні).Дійсно я зрозумів чому у 13Віцв не може бути кампанії навіть в аддоні, бо це буде вже не 13 Вік... В Вльтернативна історія...
  • 0

#40 MARIAN

MARIAN

Козак

• Сердюк
  • 801 сообщений
  • Награды:

Отправлено 19 ноября 2007 - 14:03

Справа в тому як позиціонувалася гра, вона позиціонувалася як історичний варгейм, саме так і зробили, якщо скажімо розробники у адоні скажуть що це просто тактичний РТС із деяким дотриманням історії, скажімо вигляд юнітів, поле бою, і співвідношеням сил, тоді нема проблем. Особисто я за такі битви де дані більш менш історичні місцевості, співвідношення сил, а далі ніяких історичних помилок з боку АІ, як собі хоче так нехай АІ і грає.
  • 0

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 анонимных

Total War: WARHAMMER

Мы ждали, мы верили. И наша вера была вознаграждена! Анонс Total War: WARHAMMER состоялся! Скептики были посрамлены, а вахоманы возликовали! Но разработчики на форумах успели уже рассказать немало подробностей. Во первых стало известно? что это будет не одна игра, а трилогия сдобренная целым сомном аддонов и дополнительного платного и бесплатного контента. Во-вторых фракций будет только четыре (Империя Сигмара, Зеленокожие, Гномы и Графы-Вампиры) но обещают сделать их максимально проработанными, богатыми на юниты и реально отличающимися друг от друга по геймплею. В третьих - главы фракций теперь не просто генералы которых не жалко потерять в бою. Теперь это Легендарные Лорды (Карл Франц, Гримгор, Торгрим и Маннфрэд фон Карштайн), герои со уникальным оружием, верховым животным, шмотками и набором квестов. Еще обещают такие новинки как летающие юниты, магию, танки, пушки и мущкеты... в общем вкуснятинка! В общем ждем больше информации и надеемся, что игра станет прорывом в серии.

Ну а апологетам историчности спешим успокоить - над Вархаммер трудится отдельная команда. Исторические игры Тотал Вар производство фэнтэзийной игры не тормозит.

Подробней о Total War: WARHAMMER

Total War: Attila

Анонс Total War: Attila с одной стороны немало удивил нас, а с другой еще раз доказал, что СА идет проторенной дорожкой. Ведь Аттила по сути это сиквэл аддона "Вторжение варваров" для Рима 1. Правда на этот раз они не стали скромничать и назвали его "новой игрой". Ок, мы не будем спорить. Отдельная игра про нашествие варварских племен на цивилизации античного мира - это прекрасно. Нужно отметиьт что разработчики действительно поработали на славу. По мнению большинства игроков, Аттила действительно оказался достойным продуктом, позволившим окунутся в мрачные эпохи.

Подробней о Total War: Attila Часть 1 и Часть 2

Total War: Rome 2

Анонс Rome II Total War состоялся 2 июля и это вызвало настоящую бурю восторга нашего сообщества! Настолько люди истосковались по рукопашному бою и легионерам, что анонс сиквела восприняли как настоящее чудо и "сбычу мечт". Снова вести в бой скованные железной дисциплиной легионы, непоколебимых греческих гоплитов и македонских сариссофоров, топтать врагов слонами и забрасывать отрубленными головами - это ли не счастье! Но ведь новые игры Total War это еще и морские баталии. И тут уж будет море фана, ведь разработчики обещают активное взаимодействие между сухопутными и военно-морскими силами. Обоюдный обстрел между береговыми укреплениями и боевыми кораблями на рейде даст новую степень свободы "стратегосам" античного мира.

Подробней о Total War: Rome II